Klik for at se video
Sign Up
Hvor skal du hen til sommer? Du mangler måske ideer til din næste rejse. Vi giver dig inspiration til din næste storbysferie. Dagens by befinder sig syd for Danmarks grænser, vi skal en tur til den største by i Schweiz, nemlig Zürich.
Sendt lørdag d. 2. juni 2012
Klik for at se video
Sign Up
Hvor skal du rejse hen til sommer? I dag og i de kommende 4 programmer møder vi unge, som fortæller, hvad der er fedt ved netop deres by og viser dig, hvad du bør se i deres by. Det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det kan være lidt råt…. Dagens by befinder sydøst for Danmark, vi skal en tur til hovedstaden Wien i Østrig.
Sendt lørdag d. 26. maj 2012
Klik for at se video
Sign Up
Døve er heldigvis gode til at rejse ud i verden. Men hvor skal man rejse hen? Det kan godt være vanskeligt at gennemskue. Derfor byder vi på en serie, hvor unge fortæller om deres by…..og det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det er råt…. Vi skal en tur sydpå til Spanien og besøge Madrid.
Sendt lørdag d. 31. marts 2012
Klik for at se video
Sign Up
”At rejse er at leve” - berømte ord, skrevet af den verdensberømte, danske forfatter H. C. Andersen. Og døve er heldigvis gode til at rejse ud i verden. Men hvor skal man rejse hen? Det kan godt være vanskeligt at gennemskue. Derfor byder vi på en serie, hvor unge fortæller om deres by…..og det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det er råt…. Vi tager en tur over broen til Sverige og besøger Malmø.
Sendt lørdag d. 24. marts 2012
Klik for at se video
Sign Up
Døve elsker at rejse og er også gode til at møde andre døve ude i den store verden. Men hvor skal man rejse hen?, Vi møder unge, som fortæller om deres hovedstad eller storby…..og så må jeg hellere advare; det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det er råt….

I dette afsnit besøger vi en by befinder sig ca. 630 km fra Danmarks grænse, og det er Amsterdam i Holland.
Sendt lørdag d. 17. marts 2012
Klik for at se video
Sign Up
”At rejse er at leve” - berømte ord, skrevet af den verdensberømte, danske forfatter H. C. Andersen. Og døve er heldigvis gode til at rejse ud i verden. Men hvor skal man rejse hen? Det kan godt være vanskeligt at gennemskue. Derfor byder vi på en serie, hvor unge fortæller om deres hovedstad…..og det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det er råt…. Vi besøger den tyske hovedstad Berlin.
Sendt lørdag d. 10. marts 2012
Klik for at se video
Sign Up
Nogen er til sydens sol, andre til nordlige himmelstrøg. Det er ikke altid nemt, at finde ud af, hvor man skal rejse hen. Vi giver et bud på en tur mod nord. Dagens by er beliggende i vores skandinaviske naboland Norge, nemlig Oslo. Fun Facts er en række oplysninger om den portræterede by - og det land, hvor den ligger. Vi er blevet opmærksomme på, at netop titlen "Fun Facts" kan virke stødende i sammenhæng med beskrivelsen af tragedien på Utøya. Det har ikke været meningen at støde nogen, men vi beklager, hvis dette er sket. Fun Facts is nice-to-know, little facts about the city we portray - and about the country in which it lies. We've been drawn to the attention, that the specific titel "Fun Facts" may seem offensive in connexion with the description of the tragedy at the island Utøya. We never intended to offend anyone, however, we are tryly sorry, if we did so unconsciously
Sendt lørdag d. 3. marts 2012
Klik for at se video
Sign Up
”At rejse er at leve” - berømte ord, skrevet af den verdensberømte, danske forfatter H. C. Andersen. Og døve er heldigvis gode til at rejse ud i verden. Men hvor skal man rejse hen? Det kan godt være vanskeligt at gennemskue. Derfor byder vi på en serie, hvor unge fortæller om deres hovedstad…..og det foregår på internationale tegn, det er håndholdt og det er råt…. And which city is first on the line? Copenhagen - the capitol of Denmark.
Sendt lørdag d. 25. februar 2012


 

MEST SETE
Klik for at se video
Tossede Talemåder
En talemåde er oftest en underlig vending, et eller andet ordsprog, der får dig til at stoppe op o...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Igen dykker vi ned i det danske sprog for at kigge nærmere på underlige talemåder, som vi ikke al...
Klik for at se video
Kirketid - Fastelavn
Det er blevet tid til Fastelavn. I morgen er det nemlig fastelavnssøndag. Døvepræst Marie-Louise...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk