Klik for at se video
Sign Up
Nu er vi nået til vores sidste diskussion for denne omgang. Panelet diskuterer sprængfarlige emner som er aktuelle i samfundet. I dag skal panelet diskuterer straf. Der findes utallige måder at straffe kriminelle på rundt omkring i verden. Grundlæggende er der to straffesyn som man ser på her i verden. Enten straffer man, fordi der skal komme noget gavnligt ud af det. Eller også straffer man, fordi gerningsmanden har fortjent det.
Sendt lørdag d. 8. september 2012
Klik for at se video
Sign Up.
Vi har inviteret et panel af unge døve som har en holdning og kan sige deres meninger. Panelet skal diskutere organdonation, og vi har blandt andet stille spørgsmålene: Har du taget stilling til om du vil være organdonor, når du er død? Vil du være organdonor, hvis en af dine nærmeste pårørende skal have en nyre? og bør man lave donorregisteret om, så man automatisk er tilmeldt som 18 årige.
Sendt lørdag d. 1. september 2012
Klik for at se video
Sign Up
Denne gang skal panelet diskutere designerbabyer. Med ordet designerbaby menes det, at man ”designer” sit eget barn, og det kan ske ved ægsortering, når man sorterer æg fra med anlæg for forskellige sygdomme. Ved sæddonation kan man få oplyst, højde, øjenfarve, uddannelsesbaggrund osv. på sæddonoren. Ved fosterdiagnostik kan man få sit foster screenet for forskellige arvelige sygdomme.
Sendt lørdag d. 25. august 2012
Klik for at se video
Sign Up
I vores første programmer efter ferien, starter vi på en ny serie, som kører over 4 lørdage. Vi skal diskuterer forskellige sprængfarlige emner som er aktuelle i samfundet. Vi har inviteret et panel af unge døve som har en holdning og kan sige deres meninger. Dagens emne er aktiv dødshjælp.
Sendt lørdag d. 18. august 2012
Klik for at se video
Sign Up
I Sign up tager vores panel det sidste emne op til diskussion. De har diskuterer forskellige sprængfarlige emner som berører unge døve. Dagens emne er CI – cochlear Implant. CI er kommet for at blive, og stort set alle børn som er født døv i dag bliver CI opereret. Så er det store spørgsmål, hvordan påvirker CI døvesamfundet?
Sendt lørdag d. 19. maj 2012
Klik for at se video
Sign Up
I Sign up tager vores panel endnu et emne op til diskussion. Vores panel består af unge døve som har et holdning og kan sige deres meninger. Emne som dagens panel skal snakke om er tolkning! Vi fokuserer særligt på tegnsprogstolken og tolkebrugeren og deres samarbejde.
Sendt lørdag d. 12. maj 2012
Klik for at se video
Sign Up
I Sign up tager vores panel et nyt emne op til diskussion. I dagens udsendelse skal vi snakke om døveundervisnings fremtid. Vores panel består af unge døve som har en holdning og tør sige deres meninger.
Sendt lørdag d. 5. maj 2012


 

MEST SETE
Klik for at se video
Tossede Talemåder
En talemåde er oftest en underlig vending, et eller andet ordsprog, der får dig til at stoppe op o...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Igen dykker vi ned i det danske sprog for at kigge nærmere på underlige talemåder, som vi ikke al...
Klik for at se video
Kirketid - Fastelavn
Det er blevet tid til Fastelavn. I morgen er det nemlig fastelavnssøndag. Døvepræst Marie-Louise...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk