Klik for at se video
Sign-Up
”Vejen til Drømmen” er en serie om 6 unge døve, der alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. På vejen til drømmen må de unge gå en svær balancegang: Der skal prioriteres mellem skole, fritidsaktiviteter, venner og meget mere. 
I lørdagens portræt møder vi Rasmus Morell Nielsen. Han læser til civilingeniør og dyrker samtidig gymnastik på elite-plan. Dét kræver masser af selvdisciplin.
Sendt lørdag d. 5. november 2011
Klik for at se video
Sign Up
Vejen til drømmen” er en serie om 6 unge døve, der er alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. Men på vejen til drømmen må der balanceres mellem skole, fritid, privatliv og meget mere. I lørdagens portræt møder vi Vanitha Jørgensen fra Kolding….hendes drøm om fremtiden involverer helt sikkert heste.
Sendt lørdag d. 29. oktober 2011
Klik for at se video
Sign Up
”Vejen til drømmen” er en serie om 6 unge døve, der er alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. Men på vejen til drømmen må der balanceres mellem skole, fritid, privatliv og meget mere. I dagens afsnit er vi taget til Jylland og møder Søren Sparre som læser Visuel HF på animationsskolen i Viborg."
Sendt lørdag d. 22. oktober 2011
Klik for at se video
Sign Up
”Vejen til drømmen” er en serie om 6 unge døve, der er alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. Men på vejen til drømmen må der balanceres mellem skole, fritid, privatliv og meget mere. Det er vidt forskellige uddannelser og vidt forskellige unge, vi skal stifte bekendtskab med.I dagens afsnit møder vi Olivia Egeberg som læser på 3. semester på Film – og medievidenskab på Københavns Universitet.
Sendt lørdag d. 15. oktober 2011
Klik for at se video
Sign Up
”Vejen til drømmen” er en serie om 6 unge døve, der er alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. Men på vejen til drømmen må der balanceres mellem skole, fritid, privatliv og meget mere. I dagens afsnit møder vi Camilla Michaelsen som læser til international socialrådgiver på professionshøjskolen Metropol i København.
Sendt lørdag d. 8. oktober 2011
Klik for at se video
Sign Up
Vejen til drømmen Lørdag d. 1. oktober starter vi en ny serie; ”Vejen til drømmen” I serien møder vi 6 unge døve, der er alle er på vej gennem uddannelsessystemet mod deres drømmejob. Men på vejen til drømmen må der balanceres mellem skole, fritid, privatliv og meget mere. Det er vidt forskellige uddannelser og vidt forskellige unge, vi skal stifte bekendtskab med. I denne uges afsnit møder vi Nanna Jessen som studerer på 2. år på HF Efterslægten i København.
Sendt lørdag d. 1. oktober 2011


 

MEST SETE
Klik for at se video
Min Livret 4
Vi skal til Vanløse og besøge én, der gennem sin mad, får både sundhed og eksotiske oplevelser....
Klik for at se video
Klavs’ Blomster
Denne gang er Klavs blevet lokket til Østjylland, hvor en mand gerne vil overraske sin ekskæreste...
Klik for at se video
Et centralt råd
”Det Centrale Handicapråd er dem, som rådgiver giver Regeringen og Folketinget, når der bliver...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk