Klik for at se video
Kloden rundt
Vi skal en tur ud i verden. Og denne skal vi høre om vores naboland Sverige. Astrid Lindgrens verden, som er en stor teater- og temapark har lavet et specielt tiltag for døve. Se med, om det kunne være noget for dig. Det kan også være at London er målet for en lille sviptur til sommer. Her er der nemlig kommet en ny bar for døve, som hedder Deaf Lounge.
Sendt lørdag d. 15. juni 2013
Klik for at se video
Kloden rundt
På verdens største konference for forskere, ISEF, kunne man for nyligt se en ganske særlig handske, som kan oversætte tegnsprog til engelsk på en computerskærm.
Sendt lørdag d. 8. juni 2013
Klik for at se video
Kloden rundt
For et par uger siden raserede en voldsom tornado Oklahoma i det sydlige USA. Med vindstød i tornadoen på mere end 320 km i timen, raserede den en forstad til Oklahoma City. Vi skal høre om et døvt par der har mistet alt i tornadoen. Og så lige en lille historie herhjemmefra. Lars Knudsen blev fredag d. 24. maj hædret med Ole Munk-Plums mindelegat for sin indsats for døve.
Sendt lørdag d. 1. juni 2013
Klik for at se video
Kloden rundt
Film tekstet i biograferne, i USA griber de tingene lidt anderledes an. Jean Burrows, verdens ældste døvblinde, er død kort før sin 107. fødselsdag. Efter 8 måneder alene på havet,kom døve Gerry Hughes for to uger siden endelig hjem til sin kone og to børn igen. Region Syddanmark har valgt at lukke Nyborgskolen.
Sendt lørdag d. 25. maj 2013
Klik for at se video
Kloden rundt
Kloden rundt er en kort sviptur til andre steder på jorden, hvor døve er involveret. Vi starter i USA, hvor Telegiganten AT & T er blevet dømt for uretmæssigt at have faktureret regeringen for tjenester, der er beregnet for døve. Så til Storbritannien hvor, 20 årige Nehal Bhogaita bor, hun er døv og har netop vundet skønhedskokurrencen "Miss India Worldwide" 2013.
Sendt lørdag d. 18. maj 2013


 

MEST SETE
Klik for at se video
Tossede Talemåder
En talemåde er oftest en underlig vending, et eller andet ordsprog, der får dig til at stoppe op o...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Igen dykker vi ned i det danske sprog for at kigge nærmere på underlige talemåder, som vi ikke al...
Klik for at se video
Kirketid - Fastelavn
Det er blevet tid til Fastelavn. I morgen er det nemlig fastelavnssøndag. Døvepræst Marie-Louise...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk