Klik for at se video
Globetrotterne - fraklip
Vi skal høre vores globetrottere, Alex og Søren, fortællle om forskellige måder at rejse på. Lige fra den mest primitive form for overnatning med og uden rotter til det mere luksuriøse. Vi skal også høre om mærkelige oplevelser med kinesiske toiletforhold og om at vælge de rigtige vandrestøvler, hvis man vil undgå slangebid. Se med
Sendt lørdag d. 4. maj 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - aktiv ferie
Undersøgelser viser, at ferieformen “aktiv ferie” er steget et par hundrede procent alene i løbet af de seneste fem år. Folk vil ud at gå, cykle, vandre, røre sig – få én på opleveren på deres ferie. Formålet med ferien kan være at lade op gennem fysisk aktivitet og udfordringer. Vores globetrottere Alex og Søren fortæller om deres erfaringer med aktiv ferie.
Sendt lørdag d. 13. april 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - weekendrejser
En weekendrejse giver mulighed for at komme ud og se og opleve noget andet – og så bare et par dage. I dag er det muligt at finde billige flybilletter, og det betyder, at man med fly hurtigt kan komme omkring og langt væk. Mange vælger at tage en weekendtur til en storby. I denne omgang af Globetrotterne vil Alex og Søren fortælle om deres erfaringer med weekendture.
Sendt lørdag d. 23. marts 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - backpacker
En lang rejse over en længere periode – det betyder som regel at man rejser som backpacker. Definitionen på backpacking er, at rejse med rygsæk på et lille budget. Hør hvad Alex og Søren fortæller om lange rejser.
Sendt lørdag d. 9. marts 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - trekking
Globetrotterne trækker i træningstøjet. Programmet handler nemlig om trekking. Eller med andre ord vandring til fods. Det er en aktiv ferieform, som ofte inkluderer mindst en overnatning i det fri. Uanset om du er nybegynder eller erfaren vandrer, kan du måske blive inspireret i denne omgang af "Globetrotterne".
Sendt lørdag d. 23. februar 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - kultur
Kultur kan være mange ting – historiske bygninger, forfattere, arkitektur, scenekunst, gastronomi, den lokale befolkning eller mange andre ting. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rejsende kan du hente inspiration her, når ”Globetrotterne” snakker om kulturrejser.
Sendt lørdag d. 9. februar 2013
Klik for at se video
Globetrotterne - badeferie
I dette afsnit kan du hente inspiration til, hvor du skal tage hen, hvis du vælger at tage på badeferie. 30% af danskerne rejste i 2011 på badeferie. Badeferier kan være meget forskellige - nogle tænker en øde ø med hvidt sand, palmer og en turkisblå lagune i Asien, andre tænker Sydeuropa og party om aftenen. Uanset hvad du er til, så se med når ”Globetrotterne” snakker om badeferie.
Sendt lørdag d. 26. januar 2013
Klik for at se video
Globetrotterne
Der er vidt forskellige årsager til at rejse ud i verden, nogen rejser efter solen, andre efter kulturoplevelser og andre igen efter naturoplevelser. Uanset hvad du rejser efter, kan du måske hente inspiration her, når vi blænder op for første afdeling af serien ”Globetrotterne”.
Sendt lørdag d. 19. januar 2013


 

MEST SETE
Klik for at se video
Tossede Talemåder
En talemåde er oftest en underlig vending, et eller andet ordsprog, der får dig til at stoppe op o...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Igen dykker vi ned i det danske sprog for at kigge nærmere på underlige talemåder, som vi ikke al...
Klik for at se video
Kirketid - Fastelavn
Det er blevet tid til Fastelavn. I morgen er det nemlig fastelavnssøndag. Døvepræst Marie-Louise...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk