Klik for at se video
Cafesnak, designerbørn
I medierne i det sidste år har designerbørn været på tale, og man har taget emnet op til diskussion, hvor går grænsen? Må man designe sit eget barn? Vi har været en tur til Nyborg, hvor tre døve har diskuteret deres holdninger til designerbørn.
Sendt lørdag d. 18. maj 2013
Klik for at se video
Cafesnak - strafferamme i Danmark
I Danmark er det loven som fastsætter, hvad strafferammen er for de forskellige forbrydelser. Men det er ikke alle som nødvendigvis er enige i straffeudmåling for de forskellige forbrydelser. Skal døve fx straffes på lige fod med andre, når de har begået en forbrydelse? Det bliver taget op i panelet på en cafe i Aalborg.
Sendt lørdag d. 27. april 2013
Klik for at se video
Cafésnak om DDL
Danske Døves Landsforbund, DDL, arbejder for at der kommer flere kulturtilbud, som henvender sig til døve. Men døve er forskellige. Så spørgsmålet er, om man som enkelt-medlem føler, at DDL arbejder med de ”rigtige” sager? Det er blevet diskuteret på en café i Vejle.
Sendt lørdag d. 9. marts 2013
Klik for at se video
Cafésnak – stemmepligt?
Tirsdag d. 19. november 2013 skal vi igen til stemmeurnerne. Der er kommunalvalg. Ved seneste kommunalvalg i 2009 var der kun 66 % der afgav deres stemme. Den laveste stemmedeltagelse i 35 år. På caféen i Vejle bliver der diskuteret, om deltagelse ved valg er en ret eller en pligt.
Sendt lørdag d. 2. marts 2013
Klik for at se video
Cafésnak - prostitution
”Verdens ældste erhverv” – det kalder man prostitueredes arbejde. Og modsat hvad mange tror, så er det faktisk lovligt at være prostitueret her i Danmark. Det har det været siden 1999. Det er også lovligt at være kunde hos en prostitueret – bare man er 18 år. Men prostitutionsmiljøet går ofte hånd i hånd med kriminalitet, som menneske- og narkohandel og rufferi. Bør prostitution være lovligt eller ej? Følg med i diskussionen.
Sendt lørdag d. 9. februar 2013
Klik for at se video
Cafesnak – kommerciel jul
Julen har gennem årene været glædernes fest, sammen med familien og venner, men nu oplever vi at butikkerne sælger juleting og pynter op allerede i oktober, er julen nu blevet for kommerciel? Det punkt bliver taget op på en cafe i Århus.
Sendt lørdag d. 15. december 2012
Klik for at se video
Cafesnak - Aktiv dødshjælp
I Danmark er aktiv dødshjælp ikke lovligt, men emnet bliver jævnligt taget op til diskussion. Det gør det også i Vejle, hvor vi har været på café.
Sendt lørdag d. 8. december 2012
Klik for at se video
Cafésnak om fri abort
I Danmark har fri abort frem til 12. graviditetsuge været lovligt siden 1973, men den frihed er til stadighed til debat, og det er det også på en café i Vejle.
Sendt lørdag d. 1. december 2012
Klik for at se video
Cafésnak - Døve samfundets fremtid
Der sker meget i døvesamfundet i de her tider, skoler lukker, der bliver skåret ned i de forskellige tilbud til døve. Vi har været en tur til Nyborg, hvor tre døve har diskuteret deres holdninger til døve samfundets fremtid. Hvad sker der med døvesamfundet?
Sendt lørdag d. 24. november 2012
Klik for at se video
Cafésnak
Ved de netop afsluttede finanslovsforhandlinger er fedtafgifterne afskaffet. På en Café i Aalborg har vi sat 3 i stævne for at høre, hvad de mener om fedtafgifterne – og andre skatter.
Sendt lørdag d. 17. november 2012
Klik for at se video
Cafésnak om organdonation
DR-dokumentaren ”Pigen der ikke ville dø” har den seneste tid fået flere til at melde sig ud af donorregistret. Vi har været en tur i Nyborg, hvor tre døve har diskuteret organdonation. Spørgsmålet er bl.a. om man automatisk bør være tilmeldt som donor når man fylder 18?
Sendt lørdag d. 10. november 2012
Klik for at se video
Cafésnak - rygelov
Første afsnit i vores ny serie – ”Café-snak”. Denne gang handler det om et meget omdiskuteret emne, rygeloven.
Sendt lørdag d. 27. oktober 2012


 

MEST SETE
Klik for at se video
Tossede Talemåder
En talemåde er oftest en underlig vending, et eller andet ordsprog, der får dig til at stoppe op o...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Du kender det sikkert. Du taler med en ven, ser tv eller læser avisen og støder pludselig på en e...
Klik for at se video
Tossede talemåder
Igen dykker vi ned i det danske sprog for at kigge nærmere på underlige talemåder, som vi ikke al...
SENESTE VIDEO
Klik for at se video
Huset – tredje afsnit
For tredje gang skal vi besøge Patrizia, Andreas, Charlotte, Søren, Heidi og Steffen i Huset. Konk...
 
 

Døvefilm - Vermundsgade 38 B st th - 2100 København Ø - tlf 3582 1055 - deaftv@deaftv.dk